Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.09.2017 23:22 - Както ни предупредиха изрично Извънземните – рептили в предните ни статии,Те продължават с апокалиптичните послания в Америка!Ураганът Мария!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 5444 Коментари: 3 Гласове:
8

Последна промяна: 18.09.2017 18:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Извънземните,които са Рептилите,които са...вече знаете Кои са,продължават с екстремалните апокалиптични послания в Америка,като след ураганите Ирма,Жозе и Катрин сега създават енергийния модел на урагана Мария и го пускат в демонстрация на това,което ни демонстрират показно и категорично в другите ни постове по темата!

image

Краткото съобщение 

Нова тропическа буря над Атлантическия океан Тя ще премине през някои от вече опустошените острови
http://www.dnes.bg/world/2017/09/17/nova-tropicheska- buria-nad-atlanticheskiia-okean.353515#comment-newest  

ни уведомява в телеграфен стил,че според Националният център по ураганите в Маями, над региона на Атлантическия океан се формира тропическият ураган Мария, който все повече ще се засилва и ще премине през места,които вече бяха опустошени от ураганът Ирма.  

Ние вече в няколко статии ви просвещаваме с автентични документи от Авторите на ураганите,че Те са Извънземните,които са Българските Богове Демиурзи,някои от вас ни въртят многозначително ръка...  

И понеже нашата работа е да разсекретяваме тия очевадни апокалиптични реалити съобщения на Българските Богове Демиурзи с помощта на Свещения шифър,който ви разкриваме
чрез

Тайната на Свещеният Български език
– част 1 и 2 в постингите ни http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 ,

затова към серията от нашите култови статии по темата,прибавяме и нашите кратки импресийни коментари, който публикувахме в коментарния блок на публикацията в dnes.bg:
    
bezistena
 

Абе много не вярвате още Кои ги правят тия екстремални  представления,ама Те вече и в прав текст си казват  имената,затова вземете се просветете в нашия блог,че  скоро това просвещение ще ви трябва фатално и жзнено  спасяващо за всички навсякъде!  

Апокалиптичните езотерични послания в САЩ на Извънземните, които са Повелителите и Господарите на ураганите
bezistena.blog.bg/history/2017/09/09/apokaliptichnite-ezoterichni-poslaniia-v-sasht-na-izvynzemni.1566442  


bezistena
 
За да преодолеете цензурата на този сайт,(dnes.bg) копирайте това  заглавие в търсачката на Гугъл и намерете тази статия:
80 000 души в САЩ се организират да стрелят срещу урагана
Ирма след нашата публикация,че той е дело на Извънземни

 
– а сега добавяме линка за вас:

http://bezistena.blog.bg/history/2017/09/11/80-000-dushi-
v-sasht-se-organizirat-da-streliat-sreshtu-urag.1566609  


bezistena 

 
Пак за да преодолеете цензурата на този сайт,който не  позволява копиране на линкове,въведете това заглавие в  търсачката на Гугъл и намерете тази статия в блога ни:   

Зловещо признание на самият президент Тръмп,че  Извънземните са авторите на чудовищния ураган с красивото  и възвишено Божествено име Ирма 
 
– а сега добавяме линка за вас:

http://bezistena.blog.bg/history/2017/09/11/zloveshto-priznanie-
na-samiiat-prezident-trymp-che-izvynzemn.1566707

В статиите ни ще узнаете,че след Ирма (която е Мира, която е Мария,Която е Великата Богиня Майка Диана ,Мария Магдалена) идва ураганът Жозе (Ежоз, Ежуз, Исус),след него и самата Мария  вече в прав текст!
Колко още такива Техни послания ще има,бедна ви е фантазията!    

анонимен

Които са чели Библията а вярвам са много, знаят какво  означават тези природни стихии. За тези които не са я  чели ще спомена само пасаж от нея. ..

"И ще чуете за войни природни бедствия и апокалиптични
урагани,бури наводнения – много ще умрът!
Но това не е краят! Краят ще дойде когато 
Бог слезне на Земята възкреси мъртвите
и заедно с живите започне Страшният съд." 
 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ние само ще подчертаем дебело името на урагана  – Мария,която Мария е никоя друга освен Българската Богиня Съ – Демиург,Великата Богиня Майка Диана,позната от Нейното последно новоепохално аватарно проявление преди 2000 години пред Българите в Тракия като Мария Магдалена,родила Ноовепохалната генерация на феноменните си жречески деца от Дуло,от които сме всички ние само феноменните Българи,които се познаем!  
 
Скоро Тя може да изпише името си и на нощното небе,като подреди познатите ни небесни светила и звезди на името Мария Магдалена,но ще бъде късно тогава за много! 

МАРИЯ МАГДАЛЕНА=МАРИЯ МАКДАЛЕНА=МАРИЯ МАК ДАЛА=Мария,Майка на Дуло
 
Сега Тя го написа тука,за да свиквате все повече,като ви изпраща и поредната песен,от безбройните посветени на нея и пяти само от нейни феноменни потомци – Българи!
 
БЪЛГАРИ ФЕНОМЕННИ ПОТОМЦИ на=
БЪЛГАРИ на Бог Иса и Богиня Диана МаМа=
БЪЛГАРИ на Бог Иса и Богиня Диана Мария Магдалена  
 

И повече няма да се отклоняваме от темата,но не можем да не ви подшушнем тихичко с намигане отде се е взело по тия места това хубаво звучно име Маями,което толкова прилича на една наша много добра позната...  

Четем в документите,че първото индианско име на Маями било Чеквеста (англ. Chequescha),за което нямат никакво обяснение учените още ...досега. 
По тия места са живели индианските племена Tequesta (Чеквеста) и Маяими,от което племе прозхожда и името на града Майами,което име произхожда от езерото Маями,което име на езерото произхожда от...името на племето Маями,което име произхожда от – внимание сега:произхожда от името на езерото Маями!
Прекрасен високоакадемичен етимоложки аргументиран казус и любима доказателствена практика,постулирана като "научна", нещо като напълно затворен абсурден логически кръг, наверно защото индианците от племето Маями живяли в кръг и около езерото Окичоби във Флорида и залива Бискейн от началото на н.е. до примерно XVII или XVIII в,когато са изтребени напълно от съвременните носители на образцова световна демокрация, която ако не я искаш, ти я налагат както са я налагали на индианците.
И защото по едно време етимолозите са се усетили, че се оляли съвсем и се излагат,са наложили семантичният прототип на името на езерото да означавало "голямата вода",по чиято опростачена семантична първосигнална травиална логика и алгоритъм би следвало името на океана на този език да бъде тогава логически от Мамммма – мммммия нататък !
 
Те ни ни бъзикаха досега етимоложки,и ние ги бъзикаме,обаче напълно не само на академично ниво,ами на Божествено ниво,което е последната безапелационна инстанция, защото документираме напълно аргументирано значението не само на името Маями,ами и на всички други имена и топонимни индекси,с които са кръстени тези обекти от техните кръстници – Българските култиватори и цивилизатори от Дионисиевите отряди на Българските феноменни жреци,водени от Първожрецът Кан и Цар (Кан Цар=Канцер=Кансер=Кесар=Кайсер=Император) Авитохол (33 – 333) ,който е всички т.нар. "римски" императори от Нерон до Диоклециан включително,защото е първородният син на Исус и Мария Магдалена,култовият Сеяч от култовата новозетна притча за Семето и Сеяча,посял по естествен генно–инженерен път свещеното Божие феноменно Българско семе сред всички племена по света,от средата на 2 век и в цяла Америка сред всички индиански племена,и оставил феноменните си потомци си за жертвен Божествен генен имплант и духовен интелектуален управленчески елит и аристокрация на тия племена,ги е присъединил към Свещената Българска империя, (33 – 518) фалшифицирана 1000 години по– късно като "Римска" империя!
От 333 г Павел е действащ реален и рационален Свети Павел,шеф на Небесното светейшество и на всички власти и светове на изпълнителната власт на Абсолютната монархия на Баща му Исус и Майка му Мария Магдалена.  

Та ето сакралната тайна етимология на тия имена,онаследени в невидение от завоевателите и поробители на тази част на Свещената Българска империя ! 
 
МАЯМИ=МАИМЯ=Мама – Великата Богиня Майка Диана  

МАЯМИ=МАИМЯ=МаМа=Ма (Майка) Мария=Мария Магдалена  

Първото индианско име на Маями било Чеквеста (англ. Chequescha).
Защо ли?
Ами да се съхрани досега в този свещен Български документ информацията,че Боговете на цивилизаторите и на кръстниците на тия племена са Българските Богове Исус и Богиня Диана :  

Chequescha=ЧЕКВЕША=ВАК ЕЧЕШ=Бок Ешеш=Бог Исус  

ЧЕКВЕСТА=Бокиня Диана и Исуш 

ЧЕКВЕСТА=Кан (Жрец) на Богиня Диана и Исуш
 
ЧЕКВЕСТА=Кан (Жрец) от ВЕЧЕСТА + Н (кодировъчен назал)=Кан (Жрец) от БЕЗИСТЕНА
това индианско племе е генно – инженерен експериментален продукт на Българските Богове Демиурзи и Техните феноменни генетични деца – Българските жреци,Които са създали по алхимичен и метафизичен лабораторен път и методика в същинския Земен рай   – Тракия,и в неговия светилищен комплекс Безистена в центъра на сегашния град Ямлол, всички тракийски племена,които са синтетични човекоподобни био – роботи,и са ги разселили по целия свят под прякото и постоянно опекунство и обгрижване за култивирание и цивилизоване и феноменно генно – инженерно облагородяване от феноменните им Български жреци и Духовни водачи.   

– още инфо за тия пост – Сътворенчески събития и процеси в статиите ни:

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София,Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1
http://bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518   

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия!Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
http://bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965     

Ето и езерото Окичоби и залива Бискейн на Кои са кръстени от Българските жреци –Всемирни кръстители!  

ОКИЧОБИ=БОК ИЧИО=Бок Ешуа   

БИСКЕЙН=БЕК ИСИ=Бок Иса    

ВСЕМИРНИ КРЪСТИТЕЛИ от=КРЪСТИТЕЛИ от Бог Иса и Мария 
 

Така за пореден път се отклонихме от конкретната тема,но която е частичка от общата ни тема,като ви подшушнахме тихичко с намигане отде се е взело по тия места това хубаво звучно име Маями,което толкова прилича на една наша много добра позната, Която е винаги Мария, за Която пеят и танцуват и в тази фонова песен!    

ПОДШУШВА=Богиня Диана и Бог Ешуш

ПОДШУШВАТ МИ=Бог Ешуш и Богиня Мат Диана   

ЗВУЧНО ИМЕ МАЯМИ=
Езуш и Богиня МаМаМа=Езуш и Богиня Майка Мария Магдалена  
  
Още веднъж коя ни е постоянната обща тема на нашата просветителска Духовна Академия Форум на Безистена  

ПОСТОЯННА ОБЩА ТЕМА за=за Бог Исуш и Богиня Мат Диана  
 
И защото звучното и красиво свещено име Маями ни заведе закономерно при нашата Майка Мария Магдалена,ще кажем няколко думи за Нейното присъствие в почти неконспиративна форма и име и образ в най – култовата Нейна конспиративна песен Мамма Мария,която е и нашето свещено фоново хваление към Нея!  
 
Когато песента стана италиански и световен хит на времето си,много често на Българските барди автори и изпълнители на песента от Ricchi e Poveri им задаваха провокативния полицейско – инквизационен цензурен въпрос какво означавало името на песента и за кого се отнасяла тя?
Нашите хора,които тогава наистина още не знаеха какво означава,защото още не знаеха че всички текстове и песни се диктуват и внушават от Светиите от Горе и съдържат задължително цензурираната информация за Българските Богове,заявяваха с чиста съвест,че си тананикали и мънкали ей – тъй на мъ,мъ,мъ,ма...ма, та оттам било и ѝ турили накрая и най – разпостраненото в Италия и по света хубаво име Мария!  

И когато умишлено или неумишлено по асоциация ги питаха ами дали Мамма Мария не е името на Мама – Майка Мария,Света Богородица,Дева Мария,те клатеха глави потвърдително и питаха защо не,защото Мама,Майка Мария е и каноничното интимно обръщение към Богородица,която канонично е непорочна земна майка на Господ Бог Исус 

Номерът и обяснението минаваха,но не и пред посветените, които знаеха какво е конспиративното значение на третото м в италианската дума за майка – мамма,и какво означава цялата комбинация в името на песента Мамма Мария: 
 
MAMMA=МА МА М=Ма Ма Ма=Ма (Майка) Мария Магдалена  
  
Разбрахме какво означава тази сакрална дума,но какво се получава като добавим пак Мария в тази комбинация?
Ето какво се получава и какво е разсекретеното конспиративното име на песента,в което е заложено в почти прав текст името на Великата Богиня Майка Диана,Майка Мария Магдалена : 

МАММА МАРИЯ=МАМ МА МАРИЯ=Мама Мария Ма=Мама Мария Магдалена   

И няколко думи от самата изпълнителка на втората удивителна и прекрасна песен за Мама Мария от фоновата ни плейлиста – Жана Фриске.  

image

Тя ни казва директно,че пее за Майка ни Мария Магдалена и това е било ясно за всички посветени крипто – Българи от рода Дуло сред повече от петдесетте милиона поробени крипто – Българи в имперска Русия,които съставят и духовния и интелектуален творчески прогресивен елит на Русия,от който е и Жана,както и изроденият управленчески и олигархически богаташки елит на империята, която обаче в последните десетина години се превръща под управлението на Б/българинът Владимир Путин в крепост на Православието и на читавата християнска общност,подложена на открито изтребление и поробление в цяла Европа,поради което юдео – ционисткият САЩ и еврогейска Европа,прикривайки се зад псевдо – Исусовата анти – Българска полицейско – инквизационна доктрина и религия юдео – византийско Християнство,организират яростната военно – информационна кампания срещу Путин и Русия,чиято крайна тайна заветна цел № 1 на юдео – ционистите от котилото на изродените рептилски кланове на Българската династия Дуло,е затриването на Свещения Български феноменен Божи род Дуло и завземането на истинската Обетована Земя и същинския Земен Рай – България на Балканите – Тракия – Ямбол – Безистена!  
  
ЗЕМЕН РАЙ на=на Иза и Мария

ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ на=на Бог Иза и Богиня Мат Диана    
 
Разсекретяваме и досието на Българката Жана Фриске
 
ЖАНА=АЖА + Н (кодировъчен назал)=АЖА=Ежуа 

ЖАНА ВЛАДИМИРОВНА ФРИСКЕ=
Кан (Жрица) и Жар (Цар,Царица) от Дуло на Богиня Мария и Бог Иса Вер (Змей) – Българка,активирана жертвена генетична потомка на Българските Богове Исус и Мария Магдалена от техния род Дуло  

– Ами че тя не може нищо да ви каже сега – нали почина преди няколко години от тумор на мозъка! – викате вие,и с основание!

С ОСНОВАНИЕ за=за Бог Исус  

Възразявате вие с основание,но с основание за непосветените и простосмъртните, защото от момента на мъченическата ѝ смърт,пречинена умишлено от службите на инквизицията, преследващи нон – стоп Българите и усмъртяващи по график и указание от Горе най – проявените от тях по целия свят (както и Георги Минчев и Пеци Гюзелев), Жана бе възкресена и след съответните пречиствателни процедури по време на дългото ѝ страдалческо бледуване и осмъртяване,

ОСМЪРТЯВАНЕ от=от Иса Богиня Матара

и продължили и после Горе,които процедури са били на доста тежък екстремален режим 

image

поради някои нейни доста крайни увлечения по еротични фотосесии (част от обичайни естествени житейски светски проявления на обикновените грешни земни човеци в спектакъла на Божията многопрофилна и разнообразна драматизация Българите и човешката цивилизация), на които горната плаха и скромна снимка е загряваща в началото на доста смелите ѝ и горещи еротични (откровени чисто порнографски) сесии, е регенерирана във вечна младост и посветена и ръкоположена в свръхестествен реален и рационален сан на светица – света Мъченица Жана Фриске.

Света мъченица Жана Фриске,която е ярък христоматиен пример за просвещение на земните грешници и блудници,както и за всякакви други грешници,

от които сме всички ние грешните хора,които, запомнете добре!, получаваме житейските си роли на всякакви грешници и злодеи или праведници и всякакви други между двата полюса,по Божият сценарий от Горе!

че в познанието на Българските Богове и в Тяхно име имат шанс за спасение,бе назначена в Божията армия на транс – пространствените отряди на Дионисис – на Диана и Исус, със статут на вечно жива и безсмъртна Божия служителка за трескавата подготовка по премахване на време – пространствените ограждения и събирането на Световете за процесите на Съдния ден на всички нас!  

СЪДНИЯ ДЕН на=ДЕН на Иса и Диана
 
СВЕТОВЕ на=на Бог Иса и Богиня Диана

Жанна Фриске – одна из самых ярких звёзд отечественного шоу-бизнеса.
За свою короткую жизнь она сделала стремительную карьеру.
Солистка звёздного состава группы «Блестящие», певица, актриса кино, телеведущая, участница нескольких рейтинговых телепроектов и невероятно красивая женщина, которую многие соотечественники называли секс – символом.
Жанна была похожа на яркую горящую комету, озарившую тёплым светом небосклон и оставившую на память о себе нежную улыбку. 
 
БЛЕСТЯЩИЕ=БЛЕСТЯШТИЕ=Дуло от Богиня Диана и Исуш 

БЛЕСТЯЩИЕ=БЛЕСТЯШТИЕ=Дуло от БЕЗИСТЕНА
феноменните Божии потомци от Българския жречески род Дуло от Първосвещения Божи храм Безистена в Ямбол
 

ИЗГАРЯЩА КОМЕТА от=ИЗГАРЯШТА КОМЕТА от=Кан (Жрец,Жрица) от Изуш Драгон и Ма (Майка) Диана  
 

Ето и оригиналният и лингва,и в кръв и в плът,прототип на секс – символа на всички човеци на ноовепохалната човешка цивилизация: 
 
СЕКС СИМВОЛ=Кан (Жрец), Сина на Исус от Ямбол
Павел,синът на Исус и Мария Магдалена в статутата му и мисията му на новоепохалният Сеяч на Свещеното Божие семе по целия свят,и чиято му Божествена висша мисионерска характеристика сме ви разкривали в култовата свръхсекретна песен  Sin Sin Sin на неговия феноменен култов идолен потомък Robbie Williams 

Robbie Williams - Sin Sin Sin
https://www.youtube.com/watch?v=WE7PJVZyBhU 

– А,и между другото,едно предложение от Отец ни Исус за лицемерните праведници и безгрешници: 

– Който се има за безгрешен през целия си живот,нека пръв хвърли камък! – с допълнението от Него,че личните досиета и интимни моменти на всички от рождението им до сетния им ден,са филмирани и документирани на персоналните им неизтриваеми хард – дискове при Него!

Света Жана ни продиктува задължително и лечебните спасителни мантри – формули от традиционната Божия Българска жреческа феноменна медицинска практика Баяне,за спасителни нужди на нуждаещи се Българи при тумори на мозъка,възникващи от негативни енергийни кармични следствия или от умишлени външни въздействия и атаки:

ТУМОР НА МОЗЪКА=Иза и Майка Диана Мария 

ТУМОР НА МОЗЪКА=Кан (Жреци) на Иза и Мат Мария
молба към съответните светии – специалисти и отговарящите по тия проблеми по техните генетични потомци на Земята 

– още инфо за Баянето в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и баяне"

Със спасителните формули – молитвени мантри,се оперира и търси Божията и Светейшата помощ при всички здравни случаи и други важни проблеми, задължително с максимална душевна,духовна и физическа чистота и святост!
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
 
И една строга доброжелателна превенция от Извънземните,програмисти и оператори на всички урагани,земетресения и всякакви природни стихии и бедстви,и които са все нашите Предци феноменни Жреци – Вси Светиите на Исус и Мария Магдалена,във връзка с това четиво и всички други просветителски лекции от блога ни: 
 
– Това Слово,което четете при нас,не е обикновено слово!
То е Живото Слово на Живата вода,изворите на която Боговете ни отвориха отново за Българите! 

Благославяме всички прочели поста,и да не го разбират дори!
Щом сте прочели вече поста,то значи Словото е влезнало вече необратимо и безусловно във вас и работи върху вашата енергийна био – процесорна система в посока на нейното подреждане в живототворяща структура!
Което е прекрасно!
Работи в посока за вашето просвещение и енергийно пречистване и въздигане,което зависи обаче от вас,дали ще го проумеете с Душата и разума си и ще го развиете в положителна за вас посока,или ще трансформирате Словото безумно в поразяваща черна лъчиста енергетика върху кармата ви!   
Което означава да сте положителни и добри Души и човеци.

Вече сте вербувани от Жреците Светии на Боговете ни за Техни агенти и емисари и отърване от тази Тяхна безусловна и безалтернативна хватка,която ви води към Живата вода и Вечния живот – отърване вече няма за вас от спасителната им хватка!  

СПАСИТЕЛНА ХВАТКА на=на Бог Исус Ел (Змей) и Бокиня Диана  
 

СПАСИТЕЛНА ХВАТКА на=на Кан (Жреци) от Дуло на Бог Исус и Бохиня Диана   

АГЕНТИ от=от Гена на Диана
 
ЕМИСАРИ на=на Мария и Иса  

image

ЖИВА ВОДА=Бог Ежуа и Богиня Диана 

ВЕЧЕН ЖИВОТ=Бог Ежуш и Богиня Диана  
  
Затова е необходимо ако сте Българи с IQ > 70,независимо на кой полюс на душевната чистота се намирате,да започнете да се самообразовате в нашия блог с повече от 920 екранизирани статии. 
Бъдете благословени и започнете с фундаменталните ни статии за Свещения шифър, чрез който се проумяват всички документи,защото това познание ще ви трябва скоро жизненоспасително!  
 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––екип на bezistena и екип Извънземни небесни специалисти по природните стихии, които са все командвани от тях стихии,водени от Шефът на служба "Природни стихии и аварийни ситуации" Свети Николай Чудотворец,за който ще намерите кой е (Кан Атила,синът на Кан Авитохол,който е Павел) с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Свети Николай Чудотворец" ,"безистена и Кан Атила" .
Кръстницата на поредния ураган и Продуцент на днешния ни пост и Тя...  
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
  
ИСД с Любов и песен!






Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат!
17.09.2017 23:26
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори,на несъществени и безстойностни елементарни коментари,защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът,статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие–
пийте,жадни Души,от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. nedovolen - Господ и Вселената постоянно ни ...
18.09.2017 06:37
Господ и Вселената постоянно ни изпращат знаци, но няма кой да ги чете. Не властелините, масата от хората на кълбото не ги четат. че не бива повече така и скоро ще се поотърсят от нас, впити като кърлежи в планетата. Въпреки, че и кърлежа о Боже създание. Мнозинството ако осъзнае какво става, нещата ще започнат да се променят. Българите и са казали - каквото повикало, такова се обадило.
Да бъде Божията Воля, не нашата! Амин.
цитирай
3. bezistena - Амин! Да бъде Божията воля!
18.09.2017 12:30
Абсолютгно точни и верни съждения на просветен феноменен Българин,наш родственик по Божия линия и съекипник!

ДА БЪДЕ БОЖИЯТА ВОЛЯ=ВОЛЯ на Богиня Диана и Бог Тати Ежуа

ЗНАЦИ от=ЗНАТСИ от=от Диана и Исуз=от Дионисиз

ЧЕТЕ=Ешуа и Диана

БОЖИЕ СЪЗДАНИЕ от=СЪЗДАНИЕ от Бог Ежуа

СЪЗДАНИЕ от=от Диана и Исуз

ОСЪЗНАЕ=Исуз

ТАКОВА СЕ И ОБАДИЛО=Кан (Жреци) от Дуло на Бог Иса и Богиня Диана –
нашите феноменни Предци – жреци,преминали във временен режим на невидими Светци,които движат световните дела и държат конците на живота ни в ръцете си

ЩЕ СЕ ПРОМЕНИМ чрез=ШТЕ СЕ ПРОМЕНИМ чрез=Исуш и Богиня Мат Мария –
Амин!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7674390
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44102
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!