Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.10.2022 23:04 - СЛАВИ ЩЕ НАДСКОКНЕ БАРИЕРАТА !
Автор: planinitenabulgaria Категория: Политика   
Прочетен: 1136 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

ПАРТИЯТА НА СЛАВИ ТРИФОНОВ - ИНЖЕНЕРИНГОВ ПРЕЗИДЕНТОВ ПРОЕКТ - ЩЕ ПРЕСКОКНЕ БАРИЕРАТА !!!

 

    Това ще стане след като дойдат в ЦИК документите с гласувалите българи в Америка.

    Известно е, че интелигентните българи напуснаха България, а най-интелигентните от тях – между които и синът на Нинова – припознаха Калифорния за своя родина. Интелигентните хора гласуват за интелигентни личности. В това се убедих на изборите през лятото на 2021 г, когато бяхме в Лос Анжелес.

   Гласуват сънародниците ни и се гордеят с подадения си глас за...Слави Трифонов. Ние обаче гласувахме за ГЕРБ, с което си навлякохме снизхождението на американските българи към нас. Мотовите им: Ако бяхме умни, нямаше да живеем в България, а в Лос Анжелес. И щяхме да грасуваме за Слави?

   Според мен те имаха и други мотиви - вероятно половината от тях познаваха мегахита на Слави „Тайсън кючек”, а другата половина – „Нирвана кючек”. „Жълтата подводница” на Бийтълс не е била толкова популялна някога в Америка, колкото тези два хита сред българските американци. Те обаче не знаят, че аз познавам доста добре и двата кючека на Слави, че и трети, оригинален турски, „Сикиджансикишкючек”, но претенциите им за интелигентност затуй, че са слушали хитове на Слави бяха така смазващи, че не посмях да им се противопоставя.

   Тогава Слави каза на ГЕРБ, ние печелим изборите, макар да бяха в началото на втора позиция. Като дойде разпечатката от Амеркиа, така и стана. Тя бе достатъчна за изборната победа на Слави тогава, но разпечатка с почти 100% гласове за Слави дойде и от Британия. Явно и там нашите електоратники са интелектуальники от същия мащаб. Имаше обаче неприятна изненада за американо-английските ни интелектуальники тогава. Макар спечелил излорите Слави отказа да управлява страната и каза, че влиза в парламента като опозиция!??!!?! Американо-британските ни интелектуалци обаче не разбраха, че Слави бе маша в ръцете на Радев, който според мен е предател на народа си и троянски кон на Путин в ЕС.

   Сега знам какво ще се случи. Като дойде разпечатката от Америка, интелигнтниките там отново ще са гласували за съинтелигентника си Слави и тези гласове ще са достатъчни той да надскокне бариерата. И да пак вкара в парламента едни същества, подобни на тези, които живеят по дърветата на Централна Африка.

   Към привържениците на идеята Слави да управлява страната, от мен един музикален поздрав:









Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12180371
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031